Nejtenčí věčný kalendář s automatickým nátahem na světě od Audemars Piguet – Royal Oak RD#2 Perpetual Calendar Ultra-Thin

Komplikovanost a ultratenký profil hodinek, to jsou výzvy, na něž manufaktura Audemars Piguet už dlouhá léta reaguje po svém. Vždy se snaží přijít s něčím výjimečným, jedinečným. Hodinářům z Le Brassus trvalo dlouhých pět let než vyvinuli nejtenčí kalibr na světě, který se pyšní věčným kalendářem.

Přijali výzvu rekonstruovat tři moduly původního strojku do jediného ultratenkého modulu a dostat na stejnou úroveň hlavní soukolí, rotor a mechanismus věčného kalendáře. Nyní je tento systém kalibru 5133 patentován s následujícími : strojek vysoký 2,89 mm je zasazen do pouzdra o celkové výšce 6,30 mm. Jde tedy o nejtenčí hodinky s věčným kalendářem na trhu s automatickým nátahem.

Funkci věčného kalendáře, který zobrazuje datum, den v týdnu, měsíc přestupný rok doplňuje na pozici 12 hodin i ukazatel měsíční fáze, který vychází z úplně prvních náramkových hodinek s věčným kalendářem od Audemars Piguet z roku 1955. Součástí je také ukazatel dne/noci.

Platinové pouzdro modelu Royal Oak RD#2 Perpetual Calendar Ultra-Thin o průměru 41mm nechává vyniknout strojek díky dýnku ze safírového skla. Automatický kalibr má minimální garantovanou rezervu chodu 40 hodin, číselník zdobí pro značku typický vzor „Grande Tapisserie“, ručky typu Royal Oak jsou opatřeny luminiscenční vrstvou. Tah doplněný o překlápěcí sponou je rovněž z platiny.

Další tiskové zprávy

Na závěrečné party THE BRANDS & MBPFW vystoupí TJ MIZELL

7.9. Tiskové zprávy

Vážení klienti,

dle usnesení vlády ČR jsou všechny naše butiky od 27. 12. 2020 uzavřeny.

Zůstáváme pro Vás však k dispozici online na www.thebrands.cz. Z pohodlí Vašeho domova můžete rovněž nakupovat přes náš instagramový katalog, video chat či aplikaci WhatsApp. Zboží Vám doručíme až k Vašim dveřím.

Sledujte instagramové profily našich butiků pro aktuální informace: @lbm_parizska @thebrandswomen @thebrandsprague @vltnnews @bottegaprague @dsquared2czech

Pro další informace nás kontaktujte na telefonních číslech jednotlivých butiků.

Jsme tu pro Vás.

Luxury Brand Management