Audemars Piguet slaví pětadvacáté výročí linie ROYAL OAK OFFSHORE

Rok 2018 je zasvěcen oslavám kolekce Royal Oak Offshore, která byla poprvé uvedena na trh před pětadvaceti lety. Na výstavě vysokého hodinářství SIHH v Ženevě představila značka Audemars Piguet tři úplně nové verze ikonických sportovních hodinek: reedici originálních hodinek Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph (ROO_26237ST) a úplně nový model Royal Oak offshore Tourbillon Chronograph (ROO_26421) ve dvou verzích pouzdra (ve zlatě a oceli).

Od uvedení prvních hodinek z kolekce Royal Oak Offshore v roce 1993 spatřilo světlo světa víc než 120 referencí tohoto modelu se 42mm pouzdrem vyvedeným z různých materiálů jako je ocel, titan, zlato či platina. V návaznosti na výročí představuje značka model Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph, který je vyveden v oceli stejně jako originál z roku 1993. Signifikantní modrý číselník typu „Petite Tapisserie“ doplňují modrá tlačítka chronografu a korunka. Automatický nátah vydrží v chodu minimálně 50 hodin, na pozici 3 hodin je umístěna datumovka.

Další model Royal Oak Offshore Tourbillon Chronograph se představuje v limitované sérii. Pouhých padesát kusů tohoto modelu bude vyrobeno v oceli a padesát kusů v růžovém zlatě. 45mm pouzdro je robustní, ovšem jedině tak může vyniknout nový strojek navržený experty v Audemars Piguet. Jde o architektonické dílo! Titanové můstky s leštěnými hrankami působí jakoby se spouštěly ze samotné lunety. Skeletonová konstrukce a safírové sklo na dýnku nechává proniknout do hodinek světlo. Vynikne tak práce strojku a samotné královské komplikace – tourbillonu. Strojek s ručním nátahem vydrží v chodu déle než týden, přesněji 173 hodin. Korunka a tlačítka chronografu jsou z keramiky, sportovní kaučukový pásek doplňuje zlatá či ocelová přezka.

Další tiskové zprávy

Na závěrečné party THE BRANDS & MBPFW vystoupí TJ MIZELL

7.9. Tiskové zprávy

Vážení klienti,

dle usnesení vlády ČR jsou všechny naše butiky od 27. 12. 2020 uzavřeny.

Zůstáváme pro Vás však k dispozici online na www.thebrands.cz. Z pohodlí Vašeho domova můžete rovněž nakupovat přes náš instagramový katalog, video chat či aplikaci WhatsApp. Zboží Vám doručíme až k Vašim dveřím.

Sledujte instagramové profily našich butiků pro aktuální informace: @lbm_parizska @thebrandswomen @thebrandsprague @vltnnews @bottegaprague @dsquared2czech

Pro další informace nás kontaktujte na telefonních číslech jednotlivých butiků.

Jsme tu pro Vás.

Luxury Brand Management